Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

23. 10. 2019. 11:22 >> 11:30

PIROVA POBJEDA BOKE

River izdržao u paklu Bombonjere

Fudbaleri River Plate prvi su finalista Kopa Libertadores – poslije pobjede nad Bokom juniors na Monumentalu 2:0, na Bombonjeri su poraženi 1:0 i tako su prošli dalje.

River je izdržao u paklu Bombonjere u spektaklu koji može da pruži samo okršaj ovih timova. Toliko strasti, rivaliteta, a meč je kasnio 14 minuta zbog cijelog performansa žuto-plavih.

Domaćin je dominirao svih 90 minuta, imao 21 šut ka golu, ali se samo jednom zatresla mreža Riverovog gola pred 50.000 navijača Boke.

Deset minuta prije kraja 19-godišnji Venecuelanac Jan Hurtado je na asistenciju Salvija matirao Armanija, ali je River odolio do kraja susreta i izborio šansu da brani titulu.

Boki nije pomogao ni povratak Karlosa Tevesa na teren, bivša zvijezda Mančester junajteda i Sitija se trudila, ali je bila bezopasna po gol Rivera.

River će se boriti za peti trofej u Kopa Libertadores.

Protivnik braniocu titule biće bolji iz dvoboja Gremio – Flamengo. U prvom meču bilo je 1:1, a revanš je na programu u srijedu na četvrtak od 2.30.

Finale je na programu 23. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније