Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

13. 04. 2018. 14:37 >> 14:31

NA KRAJU SEZONE

Niko Kovač preuzima Bajern!

Hrvatski trener Niko Kovač imenovan je danas za novog trenera fudbalskog kluba Bajern iz Minhena, a ekipu će preuzeti od naredne sezone.

 

Bajern je saopštio da će 46-godišnji Kovač potpisati trogodišnji ugovor sa šampionima Bundeslige, počevši od jula.

Kovač će preuzeti posao od Jupa Hajnkesa, koji je prekinuo penziju i preuzeo ekipu prošlog oktobra, ali nije želeo da nastavi posao. Uprava Bajerna je pokušala da ubijedi 72-godišnjeg Hajnkesa da ostane u klubu.

Kovač nema mnogo trenerskog iskustva, vodio je reprezentaciju Hrvatske, a od 2016. godine trener je Ajntrahta iz Frankfurta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније