Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Rts.rs/Rojters ]

04. 01. 2023. 18:00 >> 17:58
1

"JEDNOKREVETNE I DVOKREVETNE SOBE"

Saudijski hotel za kamile

Dok obavljaju svakodnevne poslove, Saudijci mogu ostaviti svoje kamile u specijalnom pustinjskom hotelu.

Hotel „Tatman” ima 480 hotelskih soba, za jednu ili za dvije kamile. Boravak sa punim pansionom, uključujući hranu za kamile uz dodatak ječma, košta oko 100 dolara za noć.

Mlijeko se dodatno plaća po cijeni od 27 dolara po danu boravka.

„Ako imate posla ili stvari koje treba da obavite, momci će ovdje uraditi vaš posao, pa i više od onoga što vi sami inače radite za svoje kamile", kaže vlasnik ovih životinja, Naif el Davsari.

Kamile moraju proći ljekarski pregled da bi ih vlasnik prijavio za hotel.

„Oni pružaju usluge koje se kreću od pregleda kod ljekara, čuvanja kamila i obezbjeđenja. Zbog toga se vi osjećate sigurno, a vaše kamile udobno. Ipak, komplet usluga košta više od 1.000 saudijskih rijala umjesto 400”, dodao je El Davsari, koji svoje životinje sa povjerenjem često na brigu ostavlja osoblju „Tatmana”.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније