Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ Klix.ba ]

30. 08. 2022. 19:23   >>  19:25

U KALIFORNIJI

Na auto-put se prosule tone paradajza, izazvano sedam sudara

Na auto-putu u Kaliforniji je nastao pravi haos nakon što se usljed nesreće iz kamiona prosulo oko 150.000 komada paradajza.

Zbog dijela auto-puta Interstate 80 prekrivenog paradajzom saobraćaj je u potpunosti obustavljen, a to se dogodilo nakon što je kamion koji je prevozio paradajz skrenuo lijevo i udario u barijeru zbog sudara koji se dogodio ispred.

Potom se iz kamiona prosula velika količina paradajza, a posljedica toga je sudar sedam automobila. Tri osobe su lakše povrijeđene, dok je jedna smještena u bolnicu zbog slomljene noge.

Tokom sezone paradajza vozači kamiona često koriste auto-puteve prilikom transporta.

Zbog paradajza, motornog ulja i prašine podloga je bila veoma klizava, što je dovelo do sudara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније