Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

T.G. [ Rts ]

05. 05. 2022. 16:22 >> 16:28

LET KASNIO TRI SATA

Bez završene obuke vozio avion put putnika

Avion „Virdžin Atlantika“ bio je prinuđen da se vrati skoro sat vremena nakon polijetanja nakon što je otkriveno da jedan od pilota nije završio svoju obuku.

Let VS3 okrenuo se skoro sat vremena nakon polijetanja sa Hitroua ka Njujorku, a greška je uočena dok je prelijetao Irsku.

U okviru pravilnika „Virdžin Atlantika“ piloti moraju da završe obuku i „let konačne procjene“, što jedan od pilota nije uradio.

Iznenađeni putnici na „erbasu A330“ bili su prinuđeni da se vrate na pistu aerodroma Hitrou i čekaju dok nije pronađena kvalifikovana zamjena.

Do Njujorka su stigli, ali sa tri sata zakašnjenja.

„Mogli ste da nožem siječete tenziju u pilotskoj kabini. Avion je stigao do Irske kada je otkriveno da je prvi oficir još na obuci“, prenose britanske mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније