Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92, objavila B.B. ]

03. 12. 2018. 23:52 >> 23:27

U DUBAIJU NOVO ČUDO

"Gevora" sa 365 metara najviši hotel na svijetu

Dubai je destinacija u kojoj se obožavaju sve stvari koje su grandiozne i raskošne, a najnovije čudo je hotel koji je sa visinom od 365 metara, postao najviši hotel na svijetu.

Sa ciljem da nas ponovo oduševe i ostave bez teksta i daha, ova zemlja spremna je da otvori vrata najvišeg hotela na svijetu.

"Gevora" hotel, kako se, inače, zove, najnoviji je dodatak listi arhitektonskih poslastica Dubaija. On ima sedamdeset pet spratova i petsto dvadeset osam soba za goste, a nalazi se u luksuznom Trade Centar prostoru.

Skoro izgrađeni hotel svojim gostima obećava "najbolje od bliskoistočne gostoljubivosti i ekskluzivnosti", što je evidentno samo iz njegove dimenzije protkane luksuzom.

Ovaj hotel opremljen je vrhunskim zdravstvenim klubom na svom dvanaestom spratu, dok posjeduje glavnu platformu za uživanje i bazen takođe. Hotel ima četiri restorana i bar u bazenu, iz kog se pruža panoramski pogled na okruženje.

Sa svojom novoizgrađenom gigantskom strukturom, "Gevora hotel" pobijedio je "JW Marriott Marquis" koji je visok 355 metara i postao najviši hotel svijeta.

U decembru prošle godine, u Dubaiju je otvoren i najveći "nebeski" bazen, kao dio Raffles hotela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније