Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ telegraf.rs ]

26. 02. 2018. 23:42   >>  23:39

EURODŽEKPOT

Ko je misteriozni dobitnik?

Dobitnik premije od 90 miliona eura, ne pojavljuje se da preuzme dobitak. To je najveći dobitak u toj igri na sreću u istoriji Finske

Nacionalna lutrija Finske saopštila je da još uvijek čeka misterioznog dobitnika koji je na Eurodžekpotu u izvlačenju 9. februara osvojio 90 miliona evra, inače najveći osvojeni dobitak u istoriji te zemlje.

Dobitni listić uplaćen je gradu Loima, na sjeverozapadu Finske, koji ima tek nešto više od 16 hiljada stanovnika, prenosi Index.hr.

Na listiću je odabrana mogućnost "grupnog igranja" u kojoj više igrača može zajednički uplatiti listić, pri čemu dijele troškove i eventualni dobitak, a to znači da je moguće i da se ne radi samo o jednom dobitniku.

Kako prilikom uplate nije korišćena "kartica vjernosti" finske nacionalne lutrije, identitet igrača još uvijek nije poznat.

"Da su igrači članovi našeg programa vjernosti, glavni dobitak bio bi automatski uplaćen na njihov tekući račun" - ističu su iz finske lutrije.

Srećni igrač ili igrači imaju godinu dana za podizanje dobitka, a to mogu učiniti jedino uz donošenje dobitne potvrde na uvid na blagajni finske lutrije u Helsinkiju.

Ovo je 14. glavni dobitak osvojen u igri Eurodžekpot u Finskoj, a kako bi proslavili najveći dobitak u istoriji svoje zemlje, sljedećeg vikenda lutrija organizuje proslavu i vatromet upravo u gradu misterioznih milionera.

"Nadamo se da će vatromet probuditi dobitnike i da će se oni javiti kako bismo svi zajedno popili tradicionalnu kafu koju pijemo sa svim našim dobitnicima. Poznato je kako su Finci među najvećim ljubiteljima kafe na svijetu" - poručili su iz finske lutrije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније