Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ PR TEKST ]

04. 11. 2022. 08:58 >> 07:02
6

ITALIJANSKI BREND IZVRSNOSTI

Cioccolatitaliani – otvoren prvi objekat poznate franšize u Crnoj Gori

Sinoć je u Glavnom gradu, tačnije na bulevaru Cetinjski put 13/3, upriličeno svečano otvaranje prvog objekta čuvenog italijanskog brenda Cioccolatitaliani u Crnoj Gori, koji donosi sasvim novo iskustvo konzumiranja čokolade na naše tržište.

Događaju je prisustvovao veliki broj predstavnika poslovnog i javnog života Crne Gore i regiona, a početak rada ove franšize simboličnim presijecanjem vrpce obilježili su vlasnica restorana i poslastičarnice u Crnoj Gori, Violeta Stanaj i osnivač ovog čuvenog brenda, gospodin Đani Ferijeri.

Da ovo veče bude nezaboravno učinio je i nastup jedne od najboljih regionalnih pop pjevačica, Jelene Tomašević, koja je specijalno za ovu priliku u svoj repertoar uvrstila i nekoliko italijanskih evergreen numera.

Prisutnima se u ime porodice Stanaj obratio Prokopije Perić, izvršni direktor jedne od kompanija iz grupacije, koji je ovom prilikom naglasio da početak ove saradnje datira od 2020. godine kada su i počeli pregovori oko otvaranja ovog objekta.

„Vizija žene, neophodna je za liderstvo i predstavlja izuzetan kapacitet u poslovanju. Željeli smo da damo vjetar u leđa ženskom preduzetništvu i našoj Violeti Stanaj, vlasnici objekta, ali i da porodičnu i profesionalnu atmosferu, koju decenijama gradi porodica Stanaj, dodatno proširimo i osnažimo“- naveo je Perić.

Osnivač brenda Đani Ferijeri izrazio je veliku zahvalnost, prevashodno porodici Stanaj koja je prepoznala viziju brenda koji je njegova porodica godinama marljivo gradila, a potom i svim zvanicama, čija energija i brojnost su ga prijatno iznenadili. U obraćanju prisutnima evocirao je uspomene na otvaranje prvog objekta brenda Cioccolatitaliani, na jednoj od najboljih lokacija u Milanu i istakao da ga crnogorska lokacija upravo podsjeća na nju, što ovo otvaranje za njega čini dodatno emocionalnim. Svoje obraćanje završio je sa najavom ambicioznih planova Cioccolatitaliani grupacije.

Luksuzno opremljen restoran, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Podgorici, prostire se na više od 400 kvadratnih metara i raspolaže sa 170 mjesta.

Ponuda uključuje slatka i slana peciva, kafe sa vrhunskim mješavinama, domaći sladoled i brojna jela italijanske gastronomije, upotpunjena linijom veganskih proizvoda i bezglutenskih deserta.

Otvorene laboratorije, čokoladne fontane, vidljive peći, punjenje korneta sladoleda otopljenom čokoladom, postali su prepoznatljiv potpis usluge ovog brenda.

Cioccolatitaliani je simbol čistog show cooking-a! Cioccolatitaliani je brend osnovan od strane porodice Ferijeri 2009. godine. Za manje od 15 godina preduzetnička vizija Vinćenca Ferijerija, generalnog direktora kompanije, uspjela je da stvori novi brend italijanske izvrsnosti sa modernim pristupom, koji samouvjereno gleda van italijanskih granica kroz rast i stalnu ekspanziju na ključnim međunarodnim tržištima.

Danas ima više od 60 prodajnih mjesta, uključujući direktne i master franšize, od kojih su 32 u Italiji, a ostale na međunarodnim lokacijama (Malta, Maroko, Kuvajt, Katar, Bahrein, Saudijska Arabija, Albanija, Kosovo…). U osnovi cijele proizvodnje nalazi se osnovni sastojak, kakao, a Cioccolatitaliani je izabrao da koristi najfiniju sortu, Fino De Aroma. Naziv "Fino De Aroma" direktno propisuje Međunarodna organizacija za kakao (ICCO) i identifikuje sortu koja je rođena u susretu zrna Criollo i Trinitario, hibrid, koji predstavlja samo 8% svjetske berbe.

Šta to znači "čokologija"?

Cilj Cioccolatitaliani brenda je da bude ambasador „čokologije’’ ili umjetnosti miješanja čokolade sa kafom, pecivom, sladoledom, pa čak i hranom. Dakle, za Cioccolatitaliani, čokolada znači prije svega kreativnost i široko je zastupljena u raznim oblicima i proizvodima.

Osnivači Cioccolatitaliani brenda su prvi i kreirali ovaj neologizam i njihova je misija da rašire riječ po cijelom svijetu.

Cioccolatitaliani otvoren je svakog dana od osam časova ujutru do ponoći.

Objekat u Podgorici zapošljavaće preko 30 radnika, obučenih da svaki zalogaj iz Cioccolatitaliani ponude bude istovjetan i besprekoran, baš kao i na svakoj od pomenutih lokacija širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније