Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

06. 12. 2020. 17:10   >>  17:10

NA BOŽIĆNOM BAZARU

Kompanija Vezuv-Volcano donirala pet Ipad tableta

Tradicionalni 12. Diplomatski humanitarni Božićni bazar u organizaciji Međunarodnog kluba žena održan je danas u šoping centru Delta City.

Pored mnogobrojnih ambasada i ove godine prijatelj Božićnog bazara jebila kompanija "Vezuv-Volcano", koja je rado prihvatila poziv Međunarodnog kluba žena da bude dio humanitarnog Božićnog bazara.

"Situacija sa kojom se suočavamo proteklih mjeseci dosta je promijenila način funkcionisanja u svim sferama života. Obrazovanje je jedna od njih u kojoj je ova promjena posebno istaknuta gdje je tradicionalan način nastave u učionicama u potpunosti morao da se premjesti u online okruženje. Tako da je računar sada postao neophodno školsko sredstvo za praćenje nastave. Na žalost, mnogi od nas nisu u prilici da ih priušte, i zato smo kao društveno odgovorna kompanija donirali 5 Ipad tableta, za koje smo sigurni da će doći u prave ruke do onih učenika kojima su neophodni i pružiti im priliku da nastave da stiču znanja koja su im potrebna", istakla je Lena Bošković ispred kompanije „Vezuv – Volcano“.

Iz kompanije su poručili da već tokom naredne nedjelje pokreću sljedeću društveno-odgovornu aktivnost kojom će podržati dječiji edukativni centar Pčelica u prikupljanju slatkiša, igračaka i školskog pribora za djecu sa seoskog područja i REA populacije. Akcija će trajati do 17. decembra 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније