Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

25. 07. 2019. 09:55   >>  10:15

"MLAĐA VERZIJA"

Rijana pronašla mini dvojnicu

Pjevačica Rijana ostala je u šoku kada je saznala da ima dvojnicu, i to ne bilo kakvu dvojnicu. U pitanju je djevojčica koja nevjerovatno podsjeća na pjevačicu.

 

Naime, Rijanini fanovi sugerisali su pjevačici da se na društvenim mrežama pojavila djevojčica koja toliko liči na pjevačicu da je ona kada je videla fotografiju djevojčice ostala zaprepašćena.

Svoje oduševljenje podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Samo što mi nije ispao mobilni telefon. Kako?", napisala je Rijana na svom Instagramu i objavila fotografiju djevojčice koja izgleda kao njena mlađa verzija, prenosi "Enews".

Do male dvojnice došla je nakon što su joj fanovi na društvenim mrežama ukazali na djevojčicu koja na majčinom Instagramu već gradi karijeru modela.

 

"Kad si rodila dijete?" komentarisao je nevjeroatnu sličnost reper Snup Dog.

Čuđenju na Instagramu pridružili su se glumica Prijanka Čopra i manekenka Miranda Ker, a fotografiju je podijelila i manekenka Tajra Benks, nadajući se da će djevojčica napraviti uspješno modno ime.

Majka ove prelijepe djevojčice na Instagramu svakodnveno objavljuje njene fotografije. Očigledno je da je sličnost između djevojčice i pjevačice velika, a Rijanina objava na Instagramu povećala je broj pratilaca mame ove slatke djevojčice.

"To je moje dijete", ponosno je napisala mama ispod fotografije koju je objavila pjevačica sa Barbadosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније