Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

26. 09. 2024. 14:59 >> 14:59

MAIDA GORČEVIĆ

Saša Mujović je alternativa i zlonamjernima i nestručnima

Bilo je zadovoljstvo podržati kolegu Sašu Mujovića na sinoćnoj konvenciji, saopštila je ministarka evropskih poslova i funkcionerka PES-a Maida Gorčević. Tvrdi da su im građani masovnim prisustvom poručili da ovoga puta ne moraju da biraju manje zlo, već da se opredjeljuju za dobro i bolje.

"To je zato što javnost zna da je 600 i 800 veće od 250, kao što zna i da je dobiti IBAR i zatvoriti pregovaračka poglavlja bolje nego zaustaviti evropski put. Građani znaju da je opasno birati one koji politiku zasnivaju na sukobima i ličnim obračunima, bez želje da doprinesu društvu i državi. Saša Mujović je alternativa i zlonamjernima i nestručnima, zato u nedjelju još jače poručimo da želimo stabilnu, evropsku i ekonomski napredniju Podgoricu", saopštila je ona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се