Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 09. 2024. 14:35 >> 14:36
Čitaj mi:

LIDER SEP-A

Marković: U kampanji nismo nikog vrijeđali

Crna Gora je pod sadašnjom neodgovornom vlašću izgubila međunarodni kredibilitet, A loša ekonomska politika razara zemlju, poručio je predsjednik Stranke evropskog progresa Duško Marković na stranačkoj tribini u Donjoj Gorici.

 

Marković je kazao da je njegova stranka pokazala za kratko vrijeme da se politika može voditi na pristojan način i fer, i da se kampanja ne mora zasnivati na nerealnim obećanjima.

„Pokazali smo da politika može biti pristojna, da politika može biti fer, i da politika može biti razumijevanje svoje političke konkurencije. Ja mislim da je to dobar pristup. Mi u ovoj kampanji nijesmo uvrijedili nikoga i kada smo imali razloga za to", dodao je on.

Prema njegovim riječima, Crna Gora uz sve svoje razlike, istorijske razlike, unutrašnje osobenosti i ideološke razlike može da živi u skladu, ne tražeći jedni od drugih da misle isto.

"Razlike ne moraju da nas guraju u probleme nego mogu da nas podstiču na uspjeh i progres“, kazao je Marković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се