Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.

25. 09. 2024. 12:03 >> 12:05
3
Čitaj mi:

PES

"Rasulo DPS-a na Cetinju uvod u izborni poraz u Podgorici i Kotoru"

Rasulo DPS-a na Cetinju uvod je u izborni poraz koji slijedi u Podgorici i Kotoru, saopštili su iz Pokreta Evropa sad.

"Osim što DPS napuštaju tradicionalni koalicioni partneri i nekadašnji birači, današnji postupak odbornika sa Cetinja samo je inercija koja se nastavlja u svakom gradu", ističu u saopštenju. 

Cetinje je, tvrde iz PES-a, grad koji je DPS potpuno devastirao za vrijeme svoje vlasti, dok su se samo retorički zalagali za patriotizam i njegovali kult Prijestonice.

"Desetine i desetine zatvorenih fabrika, potcjenjivačko uvećanje zarada na godišnjem nivou od par eura, obračuni kriminalnih klanova koji nisu zaobišli ni Cetinje, korupcija i blokirane institucije jesu tekovine DPS-a koje su obilježile njihovu vladavinu", ističu iz PES-a. 

Zato je, kako kažu, odgovornost na građanima "da više nikada ne dopuste takvim strukturama da dođu ponovo na pozicije odlučivanja". 

"Oni koji građane ubjeđuju da se bolje živjelo sa višestruko manjim zaradama, tvrdeći da je rast zarada neodrživ, ipak neće biti u prilici da nas vrate u prošlost i da uvećanja zarada u jeku globalne inflacije redukuju na nekadašnji nivo", zaključuju iz PES-a. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се