Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.L.B.

24. 09. 2024. 15:17 >> 15:31
Čitaj mi:

REAGOVANJE

Kotorske Demokrate: Kiša i poplava nistina DPS-a

Pred siguran politički potop koji će doživjeti u nedjelju, kotorski DPS pokušava da se spasi koristeći se današnjim poplavama, saopšteno je iz koalicione liste „Vladimir Jokić – Dobar glas – Za gradonačelnika – Demokrate – PES“.

„Naravno, kako je samo njima svojstveno, pored korišćenja onoga što pristojan svijet naziva vremenskom nepogodom ili višom silom, oni tome obavezno dodaju i tri reda laži, računajući da će im tako lakovjerni povjerovati“, navode Demokokrate u reagovanju.

Danas smo, kako kažu, vidjeli da su atmosfersku kanalizaciju sa Plagenata postavili kao problem koji je nastao u ulici prema OŠ “Narodni heroj Savo Ilić”.

„Ulica prema školi kojom dnevno prolazi 800 djece je sanirana i u toj ulici djeca više nisu u opasnosti od poplava. DPS je napravio toliko štete za ovih 30 godina da se u jednom mandatu sve ne može stići ni popisati, a kamo li popraviti, ali vam možemo garantovati da pošto vas trajno potopimo 29. septembra da ćemo riješiti i atmosfersku kanalizaciju na Plagenatima“, zaključuju Demokrate u reagovanju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се