Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

K. J.

19. 05. 2023. 13:08   >>  13:10

OD 13. JULA DO 14. AVGUSTA 

UNESCO pokrovitelj Međunarodnog festivala KotorArt

UNESCO, organizacija Ujedinjenih nacija koja kroz edukaciju, nauku i kulturu njeguje i promoviše međusobno razumijevanje, mir i sigurnost na planeti, potvrdila je pokroviteljstvo ovogodišnjeg izdanja Međunarodnog festivala KotorArt, saopštili su organizatori festivala.

"Kontinuirano pokroviteljstvo UNESCO-a znači prepoznavanje kvaliteta programa KotorArta, njegovog međunarodnog uticaja, kao i njegovog značaja za razvoj našeg društva. Vjerujemo da je pokroviteljstvo naročito važno jer se dodjeljuje zbog saglasnosti naših aktivnosti sa vrijednostima i misijom UNESCO-a da produbi međunarodnu saradnju i razumijevanje, te izgradi inkluzivno i rezilijentno društvo", izjavio je generalni i umjetnički direktor KotorArta, pijanista Ratimir Martinović.

Međunarodni festival KotorArt Don Brankovi dani muzike održaće se od 13. jula do 14. avgusta uz pokroviteljstvo UNESCO-a, Ministarstva kulture i medija i Opštine Kotor, podršku Evropske unije, kao i podršku značajnih sponzora i široke mreže partnera iz zemlje i inostranstva. 
Dodatne informacije o planiranim programima festivala mogu se pronaći na internet stranici Festivala www.kotor.art.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније