Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ M.L.B. ]

27. 12. 2022. 11:00 >> 10:56

OVE SEDMICE

Novogodišnje predstava za djecu u Nikšićkom pozorištu

Interaktivni mjuzikl za djecu „Baš čarobna frula“ u produkciji MoniCart-a iz Beograda biće izveden u srijedu, 28. decembra od 10 i 12 časova u Nikšićkom pozorištu.

U predstavi igraju Nikola Ugrinović i Nađa Đoković. Predstava traje 45 minuta, a ciljna grupa je uzrasta od 4 do 10 godina.

U predstavi se nižu Mocartove melodije, što iz njegove „Čarobne frule“, što popularne kompozicije „Mala noćna muzika“, „Turski marš“ i mnoge druge. Izvođači žele da na prihvatljiv način djeci približe istinski vrijednu muziku, kao i da istaknu važnost obrazovanja i učenja, kao glavnog pokretača svih naših ideja.

Cijena ulaznice je dva eura.
Novogodišnja predstava za djecu Umjetničkog ateljea „Arlekin“ iz Podgorice „Male tajne porodice Mraz“ biće izvedena u četvrtak, 29. decembra u terminu od 18 časova. U predstavi igraju: Mirjana Spajić, Lara Dragović i Stefan Vuković. Tekst i režiju osmislila je Žana Gardašević Bulatović. Predstava traje 45 minuta i namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 10 godina.

Predstava se bavi temom dječijih prava i odgovornosti, odnosima, pravima i dužnostima u užoj i široj porodici odnosno zajednici a prije svega, sa posebnim akcentom, kroz situacije izmedju dvije drugarice i drugačije zanimljivog Djeda Mraza biće obrađena tema medijske pismenosti.

Uz obilje muzike i igre djeci će nenametljivo biti plasirane teme od izuzetne važnosti za njihov rast i i zdrav razvoj. Ova zabavna i edukativna pozorišna predstava je, vjerujemo, najbolji način da se isprati godina i najavi dolazak novogodišnjih praznika.

Cijena ulaznice je tri eura.

Ulaznice su prodaji i mogu se kupiti na biletrnici Nikšićkog pozorišta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније