Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.Mi

23. 03. 2020. 23:35 >> 23:31
1

DJELA 102 UMJETNIKA

Tradicionalna izložba u virtuelnom obliku

Svečano otvaranje 75. Tradicionalne izložbe Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore ove godine će biti u virtuelnom obliku, saopšteno je iz Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore.

Poštujući privremene mjere Instituta za javno zdravlja Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, a u cilju zaštite od COVID-19, sjutra će biti upriličeno virtuelno otvaranje 75. Tradicionalne izložba Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore.

Shodno dugom kontinuitetu i brojnosti izlagača, naglašavaju iz ULUCG, ova izložba revijalnog tipa spada u red najznačajnijih likovnih smotri u Crnoj Gori.

Poručuju da izložba ove godine obuhvata djela 102 umjetnika, članova ULUCG.

''U utorak 24.3. ove godine, sa početkom u 20 časova biće upriličeno virtuelno otvaranje 75. Tradicionalne izložbe Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore'', navode u saopštenju.

Pokrovitelj izložbe je Ministarstvo kulture Crne Gore, a generalni sponzor su Plantaže d.o.o.

''Ove godine, s obzirom na okolnosti, treba da zahvalimo firmi 3D Montenegro i muzičarima, Milošu Boškoviću i Nedeljku Pejoviću'', saopštili su iz ULUCG.

Izložba će biti dostupna na svim online platformama.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније