Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 04. 2017. 22:09   >>  21:43

"HOW FAR IS THE MOON"

U Kotoru promovisan džez album

U okviru manifestacije Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori "JAM 2017", koji se ove godine održava pod motom “Džez za sve uzraste”, sinoć je u crkvi Svetog Duha, koncertnoj dvorani kotorske Muzičke škole "Vida Matjan“ održan koncert međunarodnog tria u sastavu: Morten Ramsbol na kontrabasu, Pippo Corvino na gitarama i Anil Bilgen na klaviru.

"Rezultat njihove saradnje, zajedničkog rada i aktivnog koncertiranja je album "How Far is the Moon" koji je izdat 2016. godine kod uglednog muzičkog izdavača 'Natango Music' iz Graca", saopštili su iz kotorskog Kulturnog centra.

Prisutne je u ime organizatora pozdravila Maja Popović, a ljubitelji ove vrste muzike su 90 minuta uživali u promociji tog albuma.

Ovim koncertom Kulturni centar u Kotoru se priključio manifestaciji "Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori“ i promocijom ovog međunarodnog trija u kojem svira naš džez gitarista i kompozitor Filip Gavranović (alias Pippo Corvino) dao svoj doprinos promociji džeza u tom gradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније