Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Бу. [ Klix.ba ]

08. 12. 2022. 09:32 >> 09:57

NADAJU SE ČUDU

Porodica Brusa Vilisa ne odvaja se od glumca

Holivudska zvijezda Brus Vilis je u martu ove godine objavio da okončava svoju decenijama dugu karijeru nakon što mu je dijagnostikovana afazija. Iako je njegovo stanje vremenom samo lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i "nada se čudu".

Nakon što je glumac otkrio borbu sa bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti, za porodicu Vilis  su protekli mjeseci postali istovremeno teški i dragocijeni, a svi se trude da ne propuste ni  jedan trenutak s voljenim Brusom.

Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, stoga se porodica često okuplja i zajedno provodi vrijeme.

"Oni znaju da Brus  neće biti tu zauvijek. Dakle, cijene svaki trenutak", rekao je izvor za Daily Mail.

Emma Heming i Demi Moore, Brusova  sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile te zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život s bolešću, a Demi se trudi stalno biti u kontaktu s njim.

"Ona koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, onda zove na telefon samo da čuje Brusov glas", objasnio je pomenuti izvor.

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Demi i Vilis  s njihovom 28-godišnjom kćerkom Talulom.

Na fotografiji majka i kćerka su pozirale zagrljene, dok im se pridružio i Brus koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.
"Volim svoje roditelje i svoju porodicu", napisala je Talula.

Izvor je dodao kako su zajedničko vrijeme i tradicija ove porodice oduvijek bili posebni te da su se njihova druženja sada nastavila i postala samo još ljepša, iako uz dozu tuge.

"Brus ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega", objasnio je izvor pa dodao:

"Postoje dani kada oni razaznaju djeliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im Brus sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez svog voljenog čovjeka", kaže izvor.

Njegovim starijim kćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im neželjene savjete. S praznicima koji dolaze, sve što mogu učiniti je, reći mu da ga vole i moliti se za čudo", zaključio je izvor.
Porodica je pokazala da je blago imati voljene osobe uz sebe u teškim vremenima.

Inače, Brus se 2009. godine oženio Emom, a zajedno imaju mlađe kćerke Mabel i Evelyn. S druge strane, on i Moore bili su u braku od 1987. do 2000. i zajedno imaju kćerke Rumer, Talulu i Skot.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније