Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

T.G.

07. 09. 2022. 10:36 >> 10:50

OD SJUTRA DO NEDJELJE

Revija italijanskih filmova u Njegoševom parku

Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada u saradnji s Ambasadom Italije u Podgorici i Italijanskim insitutom za kulturu u Beogradu, organizuje Reviju italijanskih filmova.

Revija će se održati u okviru manifestacije Podgoričko kulturno ljeto 8, 9, 10. i 11. septembra u novom paviljonu u Njegoševom parku.

Reviju će sjutra u 20 časova, otvoriti ambasadorka Italije u Crnoj Gori Andreina Marsela, navode iz Glavnog grada.

Prve večeri revije, u četvrtak 8. septembra, biće prikazan film "Scialla" (Opušteno), režisera Frančeska Brunija, a zatim filmovi "Generazione mille euro" (Generacija hiljadu eura), Masima Venijera i "La kryptonite nella borsa" (Kriptonit u torbi), Ivana Kotronea, dok će program zatvoriti projekcija filma "Padroni di casa" (Gazde), Edoarda Gabrijelinija, u nedjelju 11. septembra.

Sve projekcije zakazane su za 20 časova. U slučaju loših vremenskih uslova filmovi će biti prikazivani u Sali "Marko Miljanov" Narodne biblioteke "Radosav Ljumović".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније