Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Klix.ba [ B.B. ]

13. 10. 2021. 13:45 >> 13:46

NETFLIXOVO OSTVARENJE

"Sguid Game" za samo 17 dana imala 111 miliona pregleda

Popularna serija "Squid Game" stekla je titulu Netflixovog najuspješnijeg ostvarenja u najkraćem roku nakon objave, tačnije za samo 17 dana, objavili su iz kompanije u ponedjeljak.

Na Netflix Geeked profilu na Twitteru objavljeno je da je triler o preživljavanju Huang Dong-Hjuka dostigao 111 miliona pregleda na korisničkim raučunima u prvih 17 dana od objave.

Osim toga, "Squid Game" je prva Netflixova serija koja je premašila 100 miliona pregleda u prvih 28 dana od objave, rekao je portparol "The Vergea".

Netflix obično koristi 28-dnevne okvire za mjerenje performansi naslova na svojoj platformi.

Portparol je potvrdio za "The Verge" da se brojke koje je podijelio temelje na broju korisničkih računa koji su gledali seriju najmanje dvije minute, što je njihova standardna metrika za rangiranje naslova (iako su koristili dodatna mjerenja za praćenje uspjeha naslova u prošlosti).

Od predstavljanja na Netflixu 17. septembra "Squid Game" je dostigao poziciju br. 1 na streaming servisu u 94 zemlje - u svakoj zemlji svijeta gdje platforma ima top 10 listu, rekao je portparol kompanije.

Osim toga, serija je u SAD-u ostvarila prvu poziciju za samo 21 dan, čime je oboren rekord za ostvarenja koja nijesu na engleskom jeziku.

"Squid Game" je ranije bio najavljen kao prva korejska serija koja je zauzela prvo mjesto na listama gledanosti u SAD-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније