Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

K. J.

02. 05. 2023. 18:12 >> 18:29
1

KOTOR

Naplaćuju obilazak i razgledanje kotorskih bedema

Posjetioci kotorskih bedema i tvrđave Sveti Ivan moraće da plate osam eura, ukoliko žele da idu u obilazak i razgledanje.

Ovo je saopšteno iz Sekretarijata za lokalne prihode, budžet i finansije Opštine Kotor, u skladu sa Odlukom o upravljanju kulturnim dobrima i naknadi koja se plaća prilikom obilaska bedema i tvrđave.

"Naplata se vrši na naplatnom punktu broj dva na Gurdiću. Naplata na punktu broj jedan na Tabačini će početi nakon završetka radova koje se izvode na tom dijelu bedema. Naknada koja se plaća pri obilasku tvrđave iznosi osam eura", navode na sajtu.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Sekretarijatu za lokalne prihode, budžet i finansije Opštine Kotor, Stari grad br. 317, preko telefona 032-325-860 ili putem službenog maila: prihodi@kotor.me.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније