Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

M.M.Lj. [ Portal RTCG ]

22. 01. 2022. 10:00   >>  10:07 2

ŠAROVIĆ

"Žabljak po cijenama najkonkurentniji u regionu"

Žabljak je najkonkurentniji u regionu kada je riječ o cijenama hotelskog smještaja i ski pasovima, kazala je za Jutarnji program firektorica TO Žabljak Vanja Šarović. Ona je navela da je trenutno u padu broj gostiju u kolektivnom, a da raste interesovanje za individualni smještaj.

Šarović ističe da su cijene na Žabljaku povoljne.

“Mislim da smo najkonkurentniji u regionu kada je riječ o cijenama samih ski pasova i hotelskog smještaja”, istakla je ona.

Kazala je da spavanje sa doručkom u hotelima sa četiri zvjezdice košta 24 eura.

“Zaista mislim da su jako povoljne cijene. Puna cijena jednodnevnog ski pasa je 11 eura. Za sve turiste koji su prijavili svoj boravak, ski pas je jeftiniji, odnosno 10 eura. Imamo povoljne aranžmane, poludnevne aranžmane ga upola jeftinijom cijenom”, istakla je ona.

Kaže da su nakon jučerašnje mećave putevi na Žabljaku potpuno očišćeni i da se bezbjedno, brzo i lako može doći do skijališta i uživati u lijepom danu.

“Na samom skijalištu, u zavisnosti od tačke, snijeg je od 50 centimetara, pa do metar utabanog snijega”, kazala je Šarović.

Skijalište radi od 10 do 16 sati.

“Imamo i noćno skijanje od 18 do 21 sat. Svi ugostiteljski objekti su otvoreni. Imamo i organizovan prevoz. Ujutro dva puta do skijališta i nazad u povratku do centra grada”, objašnjava Šarović.

Kazala je da je za praznike popunjenost kapaciteta bila 90 odsto.

“Sada opada posjeta u kolektivnom smještaju, a imamo interesovanje za privatni smještaj, indiviodualne objekte”, kazala je ona.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније