Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

11. 05. 2016. 15:26 >> 15:09

60 BRENDOVA

Sajam nautike - korak sa svijetom

Ovogodišnji Sajam nautike okupio je 17 izlagača koji su se predstavili s preko 60 brendova. Predsjednik Opštine Budva, Srđa Popović, kazao je da, s obzirom na to da je Crna Gora pomorska zemlja, ne čudi što takvim manifestacijama želi da očuva korak sa svijetom, kad je u pitanju nautički turizam.

„Za svoj nastanak i razvoj Budva u velikoj mjeri treba da zahvali pomorstvu i trgovini. Tradiciju zasnovanu na razvoju te dvije privredne grane, uz turizam koji je stigao na naše prostore nešto kasnije, na najbolji mogući način baštini i dalje razvija Jadranski sajam”, kazao je Popović.

Na otvaranju je govorio i izvršni direktor Jadranskog sajma, Rajko Bujković, koji je pozvao goste i potencijalne kupce da obiđu Sajam i uvjere se u kvalitet, raznovrsnost i pristupačnost ponude.

„Jadranski sajam je već 34 godine prisutan na tržištu kada je u pitanju nautička oprema, koju i promoviše i unapređuje prodaju, kako plovila, nautičke opreme, tako i svega ostalog što je vezano za nautički turizam“, kazao je Bujković.

Popović je dodao da je uvjeren da će Budva biti dobar domaćin manifestaciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније