Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 07. 2015. 13:48 >> 13:38

POTRAGA ZA VLASNIKOM

Dron umalo oborio putnički avion "Lufthanze"

Poljska policija bez uspjeha traga za vlasnikom drona koji je zamalo izazvao udes pri slijetanju aviona njemačke kompanije Lufthanza u Varšavi.

 

 

 

Bespilotni vazduhoplov je letio suviše blizu i ugrozio manevar slijetanja putničkog aviona.

Njemački pilot na Lufthanzinom letu iz Minhena u Varšavu u ponedjeljak je pri slijetanju, na visini od 800 metara, primijetio da na udaljenosti od oko 100 metara leti dron, javlja danas poljski radio RMF FM. 

Pilot je odmah uzbunio kontrolore leta, ali na sreću bespilotna letjelica nije presjekla trasu i putnički avion je uspješno sletio na varšavski međunarodni aerodrom. 

Uprava aerodroma "Frederik Šopen" alarmirala je policiju koja je digla helikopter da nađe vlasnika kome je pala na pamet ludost da malu bespilotnu letjelicu proba u neposrednoj blizini aerodroma i trasa slijetanja, međutim ni vlasnik, ni dron nijesu nađeni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније