Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Businessinsider.com

25. 05. 2015. 22:24 >> 22:27
2

TUŽNI PRIZORI

Evo koliko smo naškodili našoj planeti

Klimatske promjene većini ljudi djeluju kao dugotrajni, spori procesi. Ali NASA je odlučila da istakne važnost očuvanja planete tako što je napravila seriju fotografija istih mjesta u razmaku od samo nekoliko godina. Time je željela da podigne svijest o opasnosti u kojoj je naša planeta.

Kolekcije fotografija koje je napravila NASA prikazuje promjene koje su nastale u prirodi i vremenski razmak između prve i druge fotografije.

Na ovim fotografijama jasno se vidi šta je čovjek uradio prirodi klimatskim promjenama koje je podstakao svojim djelanjem. 

Rijeke i jezera se smanjuju, šume se sijeku, a Zemlja postaje sve toplija, što izaziva topljenje snijega i leda mnogo brže nego ranije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније