Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

14. 04. 2013. 17:42 >> 17:45
1

PROPAGANDA

VIDEO: Sjeverna Koreja objavila plan napada na SAD

Sjeverna Koreja objavila je propagandni video s planom nuklearnog napada na Sjedinjene Američke Države. Prema "planu napada" prikazanom u videu, Sjeverna Koreja će na SAD lansirati četiri nuklearne bombe.

Mete u SAD-u, koje Sjeverna Koreja želi da pogodi su, prema snimku, Vašington, Los Anđeles, Havaji i neodređena lokacija u središnjoj Americi, na području savezne države Arkansas.

Snimak je, prenosi USA Today, u subotu objavljena na internet stranici Uriminzokkiri, koja je u vlasništvu sjevernokorejske vlade.

Tenzije na korejskom poluostrvu su i dalje velike. Sjeverna Koreja danas je odbila ponudu svog južnog susjeda za pokretanjem mirovnih pregovora. Iz Pjongjanga je poručeno da se radi o "vještom triku koji bi trebao zamaskirati agresivnost Južne Koreje".

Američki izvori tvrde kako se očekuje da će Sjeverna Koreja uskoro još jednom testirati svoj raketni sistem, ali novi nuklearni testovi se ne očekuju. Sjeverna Koreja prijeti nuklearnim napadom na SAD, ali Amerikanci su uvjereni da Sjeverna Koreja ne posjeduje projektile kojima bi ih mogla pogoditi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније