Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 03. 2015. 11:35   >>  12:01

ŠRI LANKA

Brat predsjednika ubijen sekirom

Brat predsjednika Šri Lanke Maitripala Sirisena preminuo je u bolnici od rana koje mu je nanio sjekirom neimenovani napadač, koji je uhapšen, navode iz tamošnje policije.

Predsjednikov najmlađi brat, biznismen i otac troje djece, napadnut je u četvrtak uveče „tokom svađe sa prijateljem“, navodi se u saopštenju vlade. 

Napad se dogodio u rodnom gradu Polonaruvi, a uprkos brzoj operaciji, nesrećni čovjek je preminuo. Predsjednik Sirisena se nalazi u zvaničnoj posjeti Kini, a inače je smanjio svoje obezbjeđenje i nije ga proširio na članove porodice.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније