Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 03. 2015. 21:52 >> 21:47

INDIJA

U željezničkoj nesreći poginule 32 osobe

Najmanje 32 osobe poginule su danas, a više desetina je povrijeđeno kada je ekspres voz izletio iz šina u selu Bačravan, 50 kilometara od Luknova, glavnog grada države Utar Pradeš na sjeveru Indije, saopštili su zvaničnici.

Glavni oficir za odnose s javnošću Sjeverne željeznice, Niradž Šarma, rekao je agenciji AFP da će biti sprovedena istraga o uzroku nesreće, i da bi mogao biti u pitanju nemar mašnovođe ili kvar sistema za kočenje.

Indijske vlasti su ranije saopštile da je u nesreći stradalo dvoje djece.

Mještani, policija i radnici obezbjeđenja željeznice pokušavaju da izvuku putnike zarobljene u tri smrskana vagona koja su jutros izletjela iz šina.

Željezničke nesreće u Indiji su česte, a za većinu su krivi loše održavanje i ljudski faktor.

Indijska željeznica je jedna od najvećih na svijetu, i njom se svakog dana preveze više od 23 miliona putnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније