Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

08. 04. 2013. 23:36   >>  23:37

OBJAVLJIVAO PODATKE

UAE: Još jedna presuda zbog tvitovanja

Sud u Ujedinjenim Arapskim Emiratima osudio je jednog muškarca na 10 mjeseci zatvora, jer je, na društvenoj mreži Tviter, objavljivao podatke sa suđenja njegovom ocu.

Abdul Al Hadidi uhapšen je 21. marta, zbog objavljivanja lažnih podataka sa suđenja njegovom ocu, koji je optužen da je, zajedno sa još 93 osobe, planirao da izvrši dravni udar. Sud je, ranije, zabranio Hadidiju i nekolicini drugih rođaka optuženih da prisustvuju suđenju.

„Hadidijev advokat će uložiti žalbu na presudu“, izjavio je aktivista Ahmed Mansur.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније