Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

03. 02. 2013. 10:01 >> 16:26

INCIDENT

Rim: Izletio avion, 16 povrijeđenih

Ukupno 16 ljudi je povrijeđeno kada je avion ATR 72, rumunske kompanije "Karpater", sa 50 osoba, sinoć sletio sa piste prilikom spuštanja na aerodrom "Fjumićino" u Rimu.

U avionu je bilo 46 putnika i 4 četiri člana posade, a dvije osobe su teže povrijeđene, ali nijesu životno ugrožene.

Avion, koji je doletio iz Pize, završio je na travi sa oštećenom opremom za slijetanje.

Istražitelji pokušavaju da utvrde uzrok nezgode. Slijetanje su mogli otežati vjetar i kiša ili je u pitanju bila greška pilota.

Poslije incidenta rimski aerodrom normalno radi, samo je zatvorena jedna pista, navodi AFP.

Kompanija Alitalia, sa kojom „Carpatair“ posluje kao partner, saopštila je da je jak vjetar zanio avion sa piste i objavila da je suspendovala sve letove ovog rumunskog prevoznika iz Pize i Bologne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније