Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

23. 11. 2014. 11:38 >> 11:35

IZ SIRIJE

Sj.Kipar: Spašeno 228 migranata

Grupa od 228 izbjeglica iz Sirije spašena je sa oštećenog broda koji je plutao u nemirnom moru na sjevernoj obali Kipra, saopštile su danas vlasti tog dijela podijeljenog ostrva.

Ministar transporta turskog dijela Kipra Hasan Takoj rekao je za AP da su migranti, među kojima je i 25 djece, dobili ljekarsku pomoć i da su smješteni u sportsku halu u obalskom gradu Girne (Kirenija).

Takoj je rekao da su vlasti primile poziv u pomoć sa teretnog broda "Hadž Zaher" koji je plovio pod zastavom Tanzanije u subotu uveče i da se plovilo nalazilo na desetak metara od obale.

Brodovima obalske straže pristup teretnjaku ometali su jak vjetar i nemirno more. Jedno drugo plovilo je međutim uspjelo da dođe do teretnjaka i dovuče ga do obale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније