Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 03. 2013. 21:25   >>  21:25 2

UZNEMIRUJUĆE

Meksikanac pogubio 7 kriminalaca kao upozorenje

Tijela sedmorice ubijenih muškaraca ostavljena su na plastičnim stolicama na prometnoj raskrsnici u Uruapanu u meksičkoj državi Mičoakan.

 

Kako prenosi Rojters, na grudima dvojice muškaraca šiljcima za led bile su pričvršćene poruke:

  “Upozorenje: Ovo će se desiti svim uličnim pljačkašima, džeparošima, otmičarima, silovateljima i ucjenjivačima.”

U susjednoj saveznoj državi Gerero, ove nedjelje je pronađeno još sedmoro ubijenih. Četiri civila i tri policajca ubijena su prošlog petka, kada su naoružani muškarci otvorili vatru u baru "Sjudad Altamirano", navodi "Asošijeted pres".

Procjenjuje se da je više od 60.000 ljudi izgubilo život od početka meksičkog “rata protiv droge”, započetog za vrijeme vladavine bivšeg predsjednika Felipea Kalderona.

 Prema zvaničnom izvještaju, objavljenom u februaru 2013, tokom šest godina, koliko traje rat protiv narko-kartela, nestalo je više od 26.000 ljudi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније