Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 03. 2013. 08:48 >> 08:49

BEZ ŽRTAVA I ŠTETE

Jak zemljotres u Gvatemali

Zemljotres jačine 6,2 stepena Rihterove skale pogodio je oblast blizu prijestonice Gvatemala Sitija, ali stanovnici kažu da su jedva osjetili potres. Vlasti navode da nema izvještaja o žrtvama, ni šteti.

Američki geološki zavod je saopštio da je epicentar zemljtoresa bio šest kilometara sjeverozapadno od opštine San Hose Pinula, na dubini od 200 kilometara, prenosi AP.

"Za sada nema izvještaja o šteti, a mi pratimo situaciju u zemlji", izjavio je portparol vatrogasne službe Mario Krus. Zemljotres je registrovan samo 10 kilometara od Gvatemala Sitija, ali se u prijestonici jedva osjetio, možda zbog dubine.

Gvatemalu je u novembru 2012. pogodio zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihteru kada je poginulo 42 ljudi. To je bio najsnažniji zemljotres koji je pogodio Gvatemalu od 1976. kada je poginulo 23.000 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније