Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 03. 2013. 08:39 >> 08:41

LONDON

Policija: Berezovski vjerovatno obješen

Obdukcija tijela ruskog disidenta Borisa Berezovskog, nađenog mrtvog na jugu Engleske, otkrila je da je on vjerovatno umro od vješanja, saopštila je sinoć policija.

Obdukcija je obavljena juče na tijelu 67-godišnjeg državljanina Rusije Borisa Berezovskog koji je nađen mrtav u subotu u svom domu u Askotu, saopštila je policija.

„Rezultati obdukcije koju je obavio patolog Ministarstva unutrašnjih poslova, ukazuju na smrt vješanjem. Ljekar nije našao tragove borbe”, navodi se u saopštenju.

Ruski bogataš Berezovski bio je miljenik nekadašnjeg predsjednika Rusije Borisa Jeljcina, ali je pobjegao od Jeljcinovog nasljednika Vladimira Putina i postao jedan od njegovih najvećih kritičara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније