Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 03. 2013. 22:39 >> 22:28

UZROK DIZEL

Pokvarila se Obamina „Zvijer“

Limuzina američkog predsjednika Baraka Obame, koji se nalazi u posjeti Izraelu, pokvarila se danas u Tel Avivu. Kanal 2 izraelske televizije javio je da je do kvara došlo pošto je u rezervoar greškom sipano dizel gorivo umjesto benzina.

Obama u to vrijeme još nije bio doputovao u Izrael.

Kolona vozila u kojoj se nalazi predsjednik SAD uvijek ima dvije iste predsjedničke limuzine i nikada se ne zna u kojoj se nalazi Obama.

Predsjednička limuzina, prozvana Zvijer, posebno je napravljeni Kadilak, težak oko osam tona. Postoje više istovjetnih kopija koja se koriste za prevoz Obame.

Nema službenih podataka o karakteristikama mvozila, ali, prema nekim informacijama, vozilo ima više centimetara debeo oklop i neprobojna stakla, vrata i prozore koja se hermetički zatvaraju u slučaju napada plinom i posebne sisteme za apsorpciju eksplozivnih udara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније