Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B.

15. 05. 2024. 08:04 >> 08:06
Čitaj mi:

RASPOREĐENO 200 policajaca

Drugi dan potrage za odbjeglim šefom narko-bande

Stotine policajaca je raspoređeno u Normandiji u potrazi za Muhamedom Amrom, šefom narko-bande, koji je prilikom napada pobjegao iz zatvorskog kombija. Zasjeda na kombi dogodila se na putu od zatvoru ka sudu.

Napad na zatvorski kombi u Francuskoj se dogodio u blizini naplatne rampe na auto-putu u blizini grada Ruana u Normandiji, kada su ubijena dva francuska zatvorska službenika, dok su trojica povrijeđena.

Francuski tužioci identifikovali su odbjeglog zatvorenika kao 30-godišnjeg Muhameda Amra osuđenog za tešku pljačku, dok tamošnji mediji javljaju da je riječ o osuđeniku, koji je poznat pod nadimkom "Muva" i smatra se moćnim narko-bosom.

Amra je bio osumnjičen, takođe, i za otmicu i ubistvo povezanu sa trgovinom drogom u Marseju.

Francuski mediji javlja da je Amra ranije ove nedjelje pokušao da pobjegne iz svoje zatvorske ćelije, tako što je presjekao njene rešetke.

Mobilisano 200 policajaca

Policajce su ubili zatvorenikovi saučesnici, naveo je francuski ministar pravde Erik Dipon-Moretij.

Advokat odbjeglog zatvorenika, međutim, izjavio je da "želi da vjeruje da Amra nije učestvovao u planiranju bjekstva iz zatvorskog kombija.

Preko 200 policajaca je mobilisano da provjeravaju vozila na ključnim lokacijama kako bi se pronašli zatvorenik i njegovi saučnici.

Francuski predsjednik Emanuel Makron rekao je da se "sve čini da se počinioci pronađu".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније