Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.V. [ Tanjug ]

30. 03. 2024. 19:51 >> 19:53
Čitaj mi:

SUKOBI

IDF: Ubijeni istaknuti operativci Hamasa

Izraelske odbrambene snage (IDF) i bezbjednosna agencija Šin Bet potvrdili su danas da su izraelske snage uspješno eliminisale visoke operativce Hamasa u bolnici Al Šifa u gradu Gazi.

Izraelske trupe su izvršile raciju u bolnici Al Šifa na osnovu obavještajnih podataka koji su ukazivali da se u tom medicinskom kompleksu nalaze najviši zvaničnici Hamasa, navodi dnevnik Tajms of Izrael.

U saopštenju IDF se navodi da su pripadnici mornaričke jedinice naišle i ubile grupu naoružanih Hamasovih operativaca koji su istrčali iz odjeljenja Hitne pomoći u bolnici Al Šifa.

Među njima je bio i visoki komandant Hamasa Rad Tabet koga je IDF u četvrtak označio kao šefa Hamasovog odjeljenja za regrutacije i nabavke, kao i Mahmud Kalil Zakzuk, za koga IDF tvrdi da je zamjenik komandanta Hamasove raketne jedinice u gradu Gaza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније