Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 01. 2013. 12:15 >> 12:22

RUSKI NOVINARI ĆUTE

Putin dobio kćerku sa ljubavnicom?

Privatni život ruskog predsjednika Vladimira Putina ponovo se našao na tapeti nakon što je poznata ruska gimnastičarka i nekadašnja olimpijka Alina Kabaeva prije mjesec rodila kćerku. O tajnoj vjeridbi Kabaeve I Putina mediji su pisali prije pet godina, ali priča je nakon intervencije vlasnika lista Korespondent ubrzo povučena.

Mnogi tvrde da Putin iz ove veze već ima trogodišnjeg sina, ali zanimljivo je spomenuti i to da o ovom događaju ruski mediji nisu pisali jer samo spominjanje veze ujedno znači i kraj novinarske karijere.

Informacija o rođenju Putinovog djeteta pojavila se u Njujork Postu, a dopisnik iz Moskve zbog straha od političke odmazde htio je da ostane anoniman. Međutim, najzanimljivije je da je čečenski predsjednik Ramzan Kadirov putem Tvitera čestitao Alini na rođenju kćeri i pritom je oslovio kao ,,prvu damu Rusije". Kadirov je nedugo nakon toga shvatio da Tviter nije privatan pa je poruku ekspresno povukao, ali bilo je prekasno.


I dok svijet nagađa, Putinova supruga Ljudmila ne pojavljuje se u javnosti, a neki nagađaju da se uopšte ne nalazi u Rusiji već u ljetnikovcu. Naravno, postoji i teorija da se prava prva dama nalazi u jednom manastiru gdje je čuvaju snage bezbjednosti, a rezidenciju ne smije da napušta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније