Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 03. 2013. 09:50 >> 09:49

UŽAS

Kina: Lopov ukrao auto i ubio dijete

Jedan kineski kradljivac automobila udavio je dvomjesečnu bebu, pošto ju je pronašao na zadnjem sjedištu ukradenog automobila, saopštila policija. Taj zločin izazvao je danas buru bijesa širom zemlje.

Dječak je bio u automobilu SUV koji je Džou Siđun ukrao u ponedeljak u sjeveroistočno provinciji Đilin. Nestanak djetata je rezultirao masovnom potjerom hiljada policajaca i taksista, dok se ubica nije predao sljedećeg dana i priznao ubistvo.

Džou je "otkrio bebu na zadnjem sjedištu automobila, zaustavio se pored puta prije nego što je udavio dijete i zakopao ga u snijegu", saopštila je policija u Đilinu.

Kineski mediji posvetili su dosta prostora ovom slučaju koji je dominirao i na sajtovima društvenih mreža, izazvavši više pažnje nego godišnje zasedanje kineskog parlamenta, koje je juče otvoreno u Pekingu.

Roditelji su ostavili na deset minuta bebu u automobilu sa upaljenim motorom, da bi kada su se vratili konstatovali da vozila nema, objavio je list Global Tajms.

Roditelji djeteta su "pali u nesvijest od bola" kada su čuli Džouovo priznanje, napisao je list.

"Ubiti ga jedanput nije dovoljno", napisao je jedan korisik Sina Veiba, kineske verzije Tvitera, preneo je AFP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније