Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 03. 2014. 20:33 >> 21:04
6

JOŠ JEDNA TEORIJA

Rotšild isplanirao pad malezijskog aviona?

Malo ko se bavio imenima putnika na letu "MH370" i čime su se oni bavili, a kada se pogleda njihov sastav, isplivaju više nego zanimljivi podaci. Naime, četiri vlasnika patenta opasnog mikročipa, nestala su zajedno s Boingom 777, pa je tako peti vlasnik, poznati milijarder, Džejkob Rotšild, ostao jedini vlasnik važnog patenta. Slučajnost?

Oko misterija nestanka malezijskog aviona nastaju brojne teorije. Jedna od njih pokazala se zaista zanimljivom jer čitav slučaj povezuje s milijarderom Džejkobom Rotšildom.

Naime, malo ko se bavio imenima putnika i čime su se bavili. Kada se pogleda njihov sastav isplivaju više nego zanimljivi podaci, piše MINA.

Među putnicima je bilo 20 inženjera američke tehnološke kompanije "Freescale Semiconductor", koja se bavi razvojem mikroprocesora i senzora.

Njihov kolega Džejkob Rotšild njihovom smrću postao je jedini vlasnik patenta nevjerovatnog mikročipa "KL-03" koji bi u budućnosti trebao da služi za elektronsko ratovanje.

Od njih 20, njih četvoro s njim je dijelilo vlasništvo. To su Peidong Vang, Sudžou, Kina, (20%) Žijun Čen, Sudžou, Kina, (20%), Žihong Čeng, Sudžou, Kina, (20%) i Li Jing, Sudžou, Kina, (20%).

Zanimljivo, čip je predstavljen dan prije nego što je Boing 777 nestao, a svega četiri dana nakon nestanka malezijskog aviona, patent je odobrila Američka kancelarija za patente.

Tako neki mediji nagađaju da bi upravo on mogao umiješati prste u nestanak aviona.

Oni koji podržavaju tu teoriju, pitaju se kako to da je toliki broj inženjera putovao zajedno, kuda su išli i jesu li prenosili nešto vrijedno?

"Dvadest nestalih radnika naše kompanije od ukupno 239 ljudi na tom letu većinom su bili inženjeri koji su radili na većoj učinkovitosti čipova u postrojenjima u Tjencinu, Kini i Kuala Lumpuru", rekao je potpredsjednik Mič Hovs iz kompanije "Freescale Semiconductor".

Važno je i spomenuti da je jedan od dioničara "Freescale Semiconductora" i "Carlyle Group", čiji su savjetnici u prošlosti bili bivši američki predsjednik Džordž Buš stariji i bivši britanski premijer Džon Mejdžor, a jedan od bivših klijenata "Freescale Semiconductora" bila je i građevinska kompanija "Saudi Binladin Group", inače u vlasništvu familije Osame bin Ladena.

Podsjetimo, Džejkob Rotšild (77) je britanski multimilijarder. O njemu se piše sve i svašta. Tako mnogi tvrde da je član masona i vođa svijeta. Međutim, ni jedna od tih tvrdnji nije nikada dokazana.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније