Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ R.B. ]

29. 06. 2023. 19:07 >> 19:07

OSJEĆA SE BOLjE

Madona otpuštena iz bolnice nakon ozbiljne infekcije

Pop pjevačica Madona otpuštena je iz bolnice nakon ozbiljne bakterijske infekcije, kod kuće je i osjeća se bolje, saznaje BBC.

Šesdesetčetvorogodišnja pop zvijezda trebalo je 15. jula da počne sedmomjesečnu svjetsku turneju, ali je morala da je odloži.

Madona je privatnim kolima hitne pomoći prevezena u svoju kuću u Njujorku, rekao je izvor medija.

Nije poznato šta je izazvalo infekciju, ali ljekari su rekli da je ona bila izuzetno ozbiljna i da je zahtijevala liječenje na intenzivnoj njezi.

Madona je u subotu hitno prebačena u bolnicu nakon što je pronađena bez svijesti, a zatim je intubirana na intenzivnoj njezi najmanje jednu noć prije nego što je cijev uklonjena, saopštio je njen menadžer.

Bilo je planirano da Madonina svjetska turneja u trajanju od 84 dana počne 15. jula u Rogers Areni u Vankuveru, ali je saopšteno da je odložena zbog zabrinosti za zdravlje pjevačice.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније