Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

03. 03. 2013. 18:45 >> 19:35

DVIJE EKSPLOZIJE

U eksplozijama u Pakistanu 25 žrtava

Najmanje 25 osoba je ubijeno a 50 povrijeđeno u dvije eksplozije u stambenoj oblasti Karačija, u Pakistanu, prenijeli su lokalni mediji.

Prema izvještajima, prva eksplozija dogodila se  oko 19 sati po lokalnom vremenu, a meta je bila višespratna stambena zgrada "Ikra siti". Druga bomba eksplodirala je nekoliko minuta kasnije, a meta je bila ista zgrada.

 

na licu mjesta ubijeno je 25  a povrijeđeno je oko 50.

Ubrzo nakon eksplozije, policija i spasilačke ekipe došle su na mjesto nesreće i odvezle poginule i povrijeđene u bolnice.

Veliki dio zgrade se srušio a eksplozija je izazvala požar. Ni jedna grupa do sada nije prijavila odgvornost za napad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније