Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Rts.rs/M.L.B. ]

14. 02. 2023. 07:05 >> 07:06

OSUMNjIČENI PREMINUO

Pucnjava na Univerzitetu Mičigen, napadač ubio tri osobe

Napadač je ubio troje i ranio petoro ljudi u pucnjavi na Univerzitetu Mičigen u Sjedinjenim Američkim Državama. Osumnjičeni je preminuo od rana koje je nanio sebi, saopštila je policija.

U pucnjavi na državnom univerzitetu Mičigen, tri osobe su ubijene, a petoro je povrijeđeno, saopštila je policija.

Policija je poslije potrage za napadačem saopštila da je osumnjičeni preminuo od rana koje je nanio sebi i da nema informacije o mogućim motivima za napad.

Osumnjičeni je opisan kao niski muškarac sa maskom, a prethodno je viđen kako pješke bježi iz zgrade sindikata Univerziteta Mičigen.

Policija još uvijek radi na identifikaciji osumnjičenog.

Studenti, zaposleni na fakultetu i stanovnici u okolini bili su upozoreni da se sklone na bezbjedno mjesto dok traje potraga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније