Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

O.Z.

25. 08. 2022. 07:13 >> 07:12

LOS ANĐELES

Supruzi Kobija Brajanta 16 miliona dolara odštete zbog fotografija sa mjesta nesreće

Supruga Kobija Brajanta, Vanesa dobila je čak 16 miliona dolara odštete zbog pretpljene emocionalne boli nakon što je saznala da su objavljene fotografije s mjesta helikopterske nesreće u kojoj su poginuli njen muž i kćerka 2020. godine.

Prema pisanju BBC-a Vanesa Brajant je rekla da je imala napade panike nakon što je saznala da su podijeljene slike koje su snimili zamjenici šerifa i vatrogasci okruga Los Anđelesm, preosi portal Kliks.

Legendarni košarkaš Kobi Brajant (41), kćerka Điana (13) i šest porodičnih prijatelja poginuli su kada se njihov helikopter srušio u Kaliforniji u januaru 2020.

Izvještaj Los Anđeles Tajmsa u kojem se tvrdi da su zaposleni okruga snimili fotografije na mjestu nesreće i podijelili ih s drugima razbjesnio je porodice žrtava.

Prošlog novembra, okrug se složio da plati 2,5 miliona dolara zbog emocionalne boli izazvane dvjema porodicama koje su izgubile rođake u nesreći, ali Vanesa Brajant je odbila da se nagodi.

Ona je rekla da se osjećala "devastiranom, povrijeđenom i izdanom" vijestima o curenju informacija te da je svaki dan živjela u strahu od pojavljivanja ovih slika" na društvenim mrežama.

"Ne želim nikada da vidim ove fotografije", rekla je. "Želim da pamtim svog muža i kćerku onakvima kakvi su bili", istakla je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније