Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 12. 2013. 19:26 >> 19:26
1

STANJE KOMLIKOVANO

Keri:Sirija poprište sektaškog haosa

Sirija je postala poprište sektaškog haosa, a međusobne borbe u redovima pobunjenika i sve veća snaga Al Kaide komplikuju političko rješenje, izjavio Džon Keri.

 

 

"Niko ne želi da ide u rat u Siriji jer je to postao ogroman sektaški haos, sa raznim vrstama implikacija", kazao je Keri u intervjuu za tv mrežu ABC. 

"Zato morate da radite sa instrumentima koje imate a to je tačno ono što mi činimo, odnosno pokušavamo da izvučemo maksimum od diplomatskih sredstava koja su nam na raspolaganju", naveo je on. 

Keri je dodao da vjeruje da će "vrlo brzo" moći da bude nastavljeno upućivanje pomoći umjerenim frakcijama pobunjenika, ali da i tu treba biti vrlo oprezan i održavati sastanke pošto je situacija komplikovana, prenio je AFP.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније