Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Today ]

20. 01. 2022. 19:58   >>  20:03

U GRADU DUNBARU

Reporterku udario automobil tokom uključenja

Novinarku Tori Yorgey, prilikom izvještavanja sa puta iz grada Dunbara kako bi gledaocima WSAZ-a dala najnovije informacije o vodovodu koji je puknuo usred vlažnih i ledenih uslova u tom području, udario ju je automobil na televiziji uživo.

Izvještavanje o teškim vremenskim prilikama pretvorilo se u mučne informacije o saobraćaju za jednog novinara iz Zapadne Virdžinije.

Tori Yorgey je izvještavala s puta iz grada Dunbara kako bi gledaocima WSAZ-a dala najnovije informacije o vodovodu koji je puknuo usred vlažnih i ledenih uslova u tom području.

Ali prije nego što je Yorgey imala priliku da se obrati gledaocima, udario ju je automobil na televiziji uživo. "O moj boze! Upravo me udario auto, ali ja sam dobro", rekla je Yorgey voditelju Timu Irru nekoliko sekundi kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније