Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

T.G. [ B92 ]

18. 01. 2022. 13:26   >>  13:42

3,8 PO RIHTERU

Zemljotres u Rumuniji, nema izvještaja o žrtvama

Zemljotres jačine 3,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros seizmičku zonu rumuskog okruga Vranča.

Prema informacijama koje je objavio rumunski Nacionalni istraživačko-razvojni institut (INCDFP), zemljotres se dogodio u 9:47 časova, na dubini od 147 km i na udaljenosti od 139 km sjeverno od Bukurešta, prenosi rumunska agencija Adjerpres. Nema izvještaja o žrtvama. U nedjelju je istu seizmičku zonu potresao zemljotres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali.

Od početka ove godine u Rumuniji se dogodilo 20 zemljotresa jačine između 2 i 4,4 stepena po Rihterovoj skali. Najveći zemljotres u prethodnoj godini zabilježen je 26. maja i imao je magnitudu od 4,7 stepeni.

Zemljotres magnitude 4,9 pogodio je i provinciju Kajseri u Turskoj, javlja agencija Anadolija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније