Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

TVCG [ B.B. ]

02. 01. 2022. 20:35   >>  20:41

EKSTREMNE VREMENSKE PRILIKE

U Španiji kupanje, u Egiptu snijeg

Visoke temeperature neuobičajene za ovo doba godine iznenađuju i meteorologe i stanovnike mnogih mjesta na planeti. Tako je danas u Španiji, 2. januara, bilo ugodno kupanje, a u Egiptu je pak pao snijeg, a pahuljice su bile neobično velike.

U Španiji rekordno visoke temeparture za ovo doba godine. U Gran Kanariji zabilježeno je čak 27 stepeni. Turisti, ali i lokalno stanovništvo, zato, nijesu gubili vrijeme, pa su uživali u novogodišnjem kupanju, a plaže su bile pune i onih koji su se odlučili da iskoriste januarsko sunce samo za sunčanje.

A u Egiptu, gdje je za očekivati visoke temperature, pao je snijeg. Na snimcima iz Hurgade, vide se pahuljice, od kojih su neke bile veličine loptica za tenis. Stanovnici su pozvani da se drže dalje od drveća, bilborda i lampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније