Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ B.B. ]

28. 10. 2021. 12:19   >>  12:23

PUTIN ODOBRIO

Gasprom povećava isporuku gasa Evropi

Ruski predsjednik Vladimir Putin naložio je danas ruskom gasnom gigantu Gaspromu da poveća isporuke gasa Evropskoj uniji (EU) pošto su napunjene ruske rezerve gasom.

Evropa, čija trećina gasa dolazi iz Rusije, suočava se sa rastućim cijenama gasa, u pozadini rastuće tražnje gasa i poboljšane situacije sa epidemijom korona virusa.

Izvršni direktor Gasproma Aleksej Miler izjavio je danas da se planira završavanje punjenja ruske rezerve gasom do 8. novembra, poslije čega će uslijediti povećanje isporuke gasa EU.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније